Astrid Cattel – ECHT
12 februari

Het optreden is uitverkocht, je kunt je aanmelden voor de wachtlijst, er komen zo af en toe weer plaatsen vrij.

Voor het eerst in Nijend24 een cabaretvoorstelling. Het lijkt ons erg leuk en een kleine peiling onder een aantal gasten was ook erg positief. 

ECHT ‘Iets is mooi als het echt is..’
Cabaretière Astrid Cattel heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeengebracht. Zij wordt begeleid door haar pianist. Coaching heeft Astrid van Karin Bloemen. Met haar teksten en muziek verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt bezoekers mee in situaties uit het leven die wij allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Maar bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een stevige knipoog naar cabaret. Doordat Astrid haar jaren lange ervaring en haar persoonlijke warmte èn energie voelbaar zijn in de zaal, maakt dat het geheel tot chique, charmant amusement. Met verve treedt zij sinds september ’21 op en staat zij nu met een eigen programma ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’ op de planken.

OVER ASTRID
De bevlogen theatermaakster Astrid Cattel gaat solo.
De actrice acteert o.a. sinds 11 jaar als de vaste stand in van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Afgelopen 2 theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans. Astrid heeft destijds haar regionale theaterschool verkocht om nu zelf in de spotlights te gaan staan. Daarnaast treedt zij ook op als dagvoorzitter. Haar ervaring is die van een publieksaantal van 2000+.

Wachtlijst 20:00 uur 

https://www.facebook.com/astridcattelproducties.nl/videos/169018305347000