Ed Struijlaart (Extra voorstelling) – 23 maart

EXTRA VOORSTELLING   23  MAART

Op 24 maart komt Ed voor de tweede keer naar Nijend24. Dat betekend dat we het vorige optreden, al weer een paar jaar geleden,  erg leuk vonden! Het was een avond met prachtige nummers en dat willen we graag nog een keer meemaken.

Je kan je radio niet aanzetten of Ed komt voorbij met zijn laatste single “On Your Own”.  een mooi nummer speciaal geschreven voor zijn dochter Lizzy

Ed Struijlaart

Toen Ed op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij
2 dingen zeker: 1. Ik wil ook zo’n baard en 2. ik wil ook zo’n gitaar.

Op de baard moest nog even gewacht worden, maar vanaf dat moment is de gitaar zijn leven gaan bepalen. In 2010 verbrand hij al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: volledig leven van en voor de muziek.

Hij brengt tot nu toe 2 albums uit, debuutalbum ‘Head, Heart and Hands’ en opvolger ‘Closer Than Skin’.
Ed krijgt van 3FM het stempel ‘Serious Talent’, wordt genomineerd voor een 3FM Award, tourt in het voorprogramma van BLØF en is meerdere malen te gast bij DWDD.

In 2016 brengt Ed een aantal losse singles uit. ’Tricks Up My Sleeve’ en ‘Like December’ worden beiden NPO Radio 2 Topsong en ‘Made of Stars’ (een duet met Lisa Lois) wordt ‘Moet je Horen’ plaat op 100% NL.

Daarnaast is hij actief als songwriter voor anderen. Zo schrijft hij recent samen met Peter Slager (BLØF) de titeltrack voor de bioscoophit van 2017 ‘Weg Van Jou’ en alle muziek  oor de musical SOOF (vanaf november 2017 in de Theaters).

In 2017 werkt Ed aan zijn nieuwe, later dit jaar te verschijnen, EP. Single ‘Make It on Your Own’ is daar de eerste voorloper van. Een lied geschreven voor zijn dochter Lizzy en tevens de eerste single die Ed in eigen beheer op zijn Ears Want Music label uitbrengt.

Reserveren (extra voorstelling)

[events_add_booking_form id=74]