Eva de Roovere – 1 november (VERPLAATST)

Add comments

Het optreden van Eva is verplaatst naar 2 november.
 
Eva De Roovere is zangeres. Na een opleiding klarinet, viool, piano en zang wordt ze de frontvrouw van de folkrockgroep Kadril, wint ze als eerste Belg het Leids Cabaret Festival met het duo Eeef & Coo, lijft de groep Oblomow haar in als zangeres en maakt ze “Kleine Blote Liedjes”.
In 2006 besluit ze haar eigen groep op te starten. Eva brengt in 2008 haar tweede solo-cd “Over & weer” uit, opvolger van haar debuutalbum “De jager”. Met “De jager” behaalt ze triple goud in België en haar tweede cd krijgt een platinum award. Hiervoor werkte samen met o.a. Thé Lau, Piet Goddaer, Luka Bloom en vele andere indrukwekkende artiesten.  In 2011 brengt ze haar een derde cd, “Mijn huis” en in 2013 komt “Viert” uit, een album dat samenloopt met een dichtbundel van haar hand, “Positron”. 
 
FANTASTIG
In 2009 leeft het nummer ‘Slaap Lekker’ helemaal op wanneer de Nederlandse rapper Diggy Dex samen met De Roovere een nieuwe versie uitbrengt. Het is een van de zomerhits van het jaar.
Eva toert door België en Nederland, maar ze reisde met haar muziek ook naar Senegal, Zuid-Afrika, Denemarken, de UK, Spitsbergen en de USA. Sinds kort schrijft ze ook muziek voor anderen.

Reserveren

VRIJDAG

Keep this field blank:
Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na betaling is de reservering definitief.

Locatie: Nijend 24 9465 TR Anderen
Aanvang: 20.00 uur (koffie) 20.30 uur (optreden)
Meer info : 06-51 51 11 11

De bijdrage voor de avond is € 17,00 euro p.p., inclusief consumpties

Naam*:
Verplicht invoeren
E-Mail*:
Verplicht invoeren
Aantal*:
Opmerkingen:


Veiligheidscode:

Verplicht invoeren

 

 

Posted on oktober 30th 2018 in Verwacht

Comments are closed.