1,5 Meter Sessies
Flemming

Last updated on 22 juli 2020

FLEMMING is geboren en getogen in de stad Den Bosch.
Zijn ouders, die fan zijn van de Britse rockband Queen, gaven hem een naam om met trots te dragen. Zijn volledige naam: Flemming ‘Freddie’ Viguurs, vernoemd naar de legendarische Freddie Mercury. Flemming, geboren om een artiest te worden. Hij heeft een buitengewoon stemgeluid en een brandende ambitie. Zijn stem kan je betoveren, hij steelt je hart en laat je meezingen met zijn catchy nummers.

Op een jonge leeftijd begon Flemming’s passie voor muziek. Hij begon in het theater waar hij in drie professionele musicals mocht spelen: Ciske de Rat (Kleine Ciske), Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (Kinder koor) & Kruimeltje (Spijker).

Op 14 jarige leeftijd kocht hij zijn eerste gitaar en leerde zichzelf spelen. Zijn tweede gitaar kocht hij samen met singer songwriter Douwe Bob, die hem veel tips gaf over songwriting. Deze tips zorgde voor veel inspiratie en next level songwriting. ‘Nadat ik mijn tweede gitaar kocht is mijn songwriting ontzettend gegroeid’, zegt Flemming. In 2016 heeft Flemming het programma Giels Talentenjacht gewonnen.
Hierdoor mocht Flemming op het grootste festival van Nederland spelen: Pinkpop. In 2018 released Flemming zijn debut album: Black & Grey. Met behulp van een crowdfunding heeft hij zijn plaat gefinancierd. Flemming heeft een flinke koffer vol ervaring, maar is gretig naar meer.
Ervaringen als: Eurosonic Noorderslag, Festyland, Voorprogramma van Suzan & Freek, Voorprogramma van Teske de Schepper, Paradiso (Giels talentenjacht) & Pinkpop.
Zijn stijl beschrijft hij al moderne pop music met een licht tintje hip-hop. Hij is geïnspireerd door artiesten als: Ed Sheeran, Felix Sandman & John Mayer. ‘Ik hou van het schrijven van nummers die mensen live mee kunnen zingen, maar ballads en catchy radio liedjes vind ik ook te gek om te schrijven’, zegt Flemming Hij zit momenteel in het derde jaar van de Rockacademie in Tilburg. Een plek waar hij ontzettend veel leert over muziek en zang.
Flemming is een jong volwassene op eenavontuur in een werkveld gerund door volwaardig volwassenen, mijn zijn passie en zelfverzekerdheid houden hem gedreven.

‘Ik wil niet arrogant klinken, maar ik weet dat ik het kan en in me heb. Zet me in een vol Ziggo Dome en ik zing de longen uit mijn lijf en betrek elk persoon die bereid is om naar me te luisteren’. Zegt Flemming.

‘The crowd were becoming enchanted with the talents of this fresh faced singer, coupled with his boyish good looks and his on stage charisma shining through, it’s easy to see why. It is not a stretch to imagine that this talented singer/songwriter will be on the main stage soon enough, singing his heart out to thousands, rather than hundreds here tonight’. (Review Totally Tilburg, written by Tim J. Burge)

Reserveren

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na betaling is de reservering definitief.
Indien het optreden is uitverkocht ontvangt u een aanmelding voor de wachtlijst.

Locatie: Nijend 24 9465 TR Anderen
Aanvang: 20.00 uur (koffie) 20.30 uur (optreden)
Meer info : 06-51 51 11 11

De kosten bedragen 15,00 euro p.p. inclusief consumpties.

Voornaam * :  
Achternaam * :
Aantal plaatsen * :
   
Email * :
Telefoon :  
Opmerking :