Inge van Calkar Band – 23 juli

Add comments

Inge van Calkar 4Toen we in 2010 net met de concerten begonnen kwam er een dorpsgenoot naar ons toe en zei: “Als ik je een tip mag geven: Dat meisje, van Calkar, die moet je hier naar toe halen”  Hij had gelijk! 

Ik denk dat we al zeker een jaar of 2 bezig zijn om een datum te prikken. Op 23 juli is het dan eindelijk zover. Inge komt met heel haar band bij ons op de deel spelen. Voor het eerst in Anderen!

Inge van Calkar, een stoere sexy zangeres zal het podium niet zal betreden zonder haar elektrische gitaar. Met haar ruigere alternatieve popnummers en haar lichte stem weet ze samen met haar band de hele zaal te imponeren.  
De Groningse van Calkar is zeker geen onbekende meer in de muziekwereld. Op vijftienjarige leeftijd vormde zij jarenlang een band met Sanne Hans. Van Calkar ging verder in een nieuwe band onder de naam ZaZa en stond hiermee op Eurosonic-Noorderslag, werd 3FM serious talent en stond in DWDD. In 2013 deed Van Calkar mee aan het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter.

Na een succesvolle lancering van haar debuutalbum in januari 2014 in een uitverkocht VERA Groningen, ligt de focus eind 2015 op het ontwikkelen van een tweede album dat zij maakt met de succesvolle producer Reyn Ouwehand.

Op 24 januari bracht de Groningse Inge van Calkar haar debuutalbum ‘Inge van Calkar’ uit. De sferische plaat kent stijlovereenkomsten met werk van Heather Nova, KT Tunstall, Nick Drake, maar ook Sheryl Crow; een fraaie kruisbestuiving van folk en pop.

Inge van Calkar band live:
Inge van Calkar zang en gitaar
Frank Fiedler bas en gitaar
Christof Bauwens gitaar
Jeroen de jong toetsen
Marcel Wolthof drums

Reserveren

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.
Posted on april 30th 2016 in Gespeeld

Comments are closed.