Nijend24 Live: Jason Staal – 17 augustus

De eerste recording sessie waarvan we een CD gaan uitbrengen zal zijn met Jason Staal. 

Jason is een graag geziene muzikant bij Nijend24 en zal met zijn hele band komen spelen. We gaan de hele avond opnemen en brengen hier een album van uit dat de sfeer van de avond maximaal zal benaderen. Het worden professionele opnamen. Het album zal dan ook verschijnen in de vorm die je van een hoogwaardige CD mag verwachten, inclusief een boekje met achtergrond info, foto’s etc. 

Jason zal op deze avond ook niet eerder opgenomen en nieuwe nummers spelen. Misschien komt er nog een gast voorbij waarmee hij een duet zal zingen. Kortom een avond vol verassingen. 

En uiteraard kun je dit nieuwe album ook al gelijk met korting mee bestellen zodat je als eerste een gesigneerd exemplaar in je bezit krijgt. 

Jason Staal

(3voor12)
Een jongeman die met de gitaar in de hand zijn liedjes speelt, dat is wat je ziet wanneer je Jason Staal op je podium hebt staan. Wat je hoort is even wat anders: een kick van Nederlandse taal, gevat en grappig” 

Schrijven, spelen en dat allemaal samen met muzikale vrienden, die maar één ding willen. Mooie dingen maken

‘DAGGEDACHTEN’
Het debuutalbum van liedjesschrijver Jason Staal. Kleinkunst met een catchy popsausje, vermengd met een grote voorliefde voor teksten. Een album van ballades voor Joep tot gedachten over de dag.
Een muzikaal album, met alleen maar eigen werk, waarvan een aantal duetten met o.a Tim Akkerman, Syb van der Ploeg, Maarten Heijmans, Mooi Wark en Paul de Munnik.

‘NACHTGEDACHTEN’
Na Daggedachten was het tijd voor Nachtgedachten. Nieuwe liedjes, nieuw programma, nieuwe gedachten, waarbij hij zichzelf op piano en gitaar begeleidt met ondersteuning van een live band. Van prinsessen en een draak tot gedachten onder de sterren en de maan.

OOR magazine
Hartverwarmend vakmanschap en oog voor detail” 

Dagblad van het Noorden
Een hoofdstuk Nederpop met een volstrekt persoonlijk signatuur” 

Naast albums maken en toeren, maakte hij de afgelopen jaren kindervoorstellingen, muziekstukken en deed de muzikale begeleiding van diverse theaterprojecten. Onlangs was hij onderdeel van het muziekprogramma “All together now” (Endemol shine RTL4) en speelde op het Hello festival & het FestiValderAa

Reserveren

[events_add_booking_form id=107]