Robert Jan Stips (Vrijdag) 24 mei

Last updated on 25 mei 2019

Robert Jan Stips, bekend van o.a. NITS, Golden Earring en Supersister, bezoekers mee op reis door zijn unieke en riante bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Hits uit zijn heden en verleden komen allemaal voorbij bij Nijend24 in Anderen

Ongedwongen, voorzien van de nodige anekdotes. Aan de piano speelt Robert Jan verrassende versies uit zijn heden en verleden: Golden Earring – NITS – Sweet d’Buster – Transister – Freek de Jonge – en van Supersister, zijn legendarische start in de 70-er jaren. RJ vertelt vrijelijk de anekdotes en verhalen die hem daarbij te binnen schieten. Ook komen links met klassiek en onverwachte covers voorbij.

Verzoeknummers
Geen avond is hetzelfde dankzij de verzoeknummers die kunnen worden aangevraagd via info@stips.net ! Er is wel een spelregel : het nummer moet iets met R J te maken hebben: ooit gespeeld, opgenomen of (mee)geschreven en graag minimaal 6 uur voor aanvang van het concert aanvragen!

Robert Jan Stips
Geboren (1950) en getogen Haags toetsenist / componist / arrangeur / producer. Tijdens de 60-er jaren actief in Haagse subcultuur met de band waarmee hij later (1970) onder de naam Supersister internationaal bekendheid verwierf. Via Golden Earring, Sweet d’Buster, Transister en o.a. het produceren van Gruppo Sportivo, is hij inmiddels, naast een vruchtbare knipperlicht-samenwerking met Freek de Jonge en divers solowerk, ruim 25 jaar en tot op de dag van vandaag in binnen en buitenland succesvol actief bij NITS.

Reserveren

VRIJDAG

[events_add_booking_form id=90]