Stephanie Struijk – 9 september

Add comments

stephaniestruijk - klein

Het optreden is uitverkocht, maar je kunt je aanmelden voor de wachtlijst

We zijn erg trots dat Stephanie wederom bij ons wil optreden. Vorig jaar vroeg ze spontaan aan het publiek of ze terug mocht komen en zie hier het resultaat. 

In haar nieuwe theatershow van dit jaar staat de roadtrip die Stephanie maakte met Daniël Lohues centraal. Ze speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn.

Niks stond vast tijdens deze reis, behalve dan dat Stephanie op een bepaalde datum in Minnesota moest zijn voor een optreden. Daar tussenin was er tijd om liedjes schrijven en te kijken wat er voorbij kwam.

‘Nieuwe maan’ gaat over met een schone lei beginnen en wat voor verrassingen daar uit kunnen komen.

“Het is geen afval en toch moest ik het kwijt, ergens langs de snelweg.” is een regel uit het liedje ‘Ergens langs de snelweg’ wat typerend is voor hoe Stephanie dicht bij de kern van haarzelf en muziek maken weet te komen.

Je overgeven aan de kracht die de sterren en planeten blijkbaar op je hebben, meegaan met de deining van de natuur, maar daarin dan je eigen weg vinden. Dat is wat de 29-jarige singer/songwriter voor ogen heeft.

Deze trip bracht haar op vele manieren weer terug naar haar roots.

Stephanie bracht tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer/songwriter in Los Angeles.

Aanmelden Wachtlijst

Helaas zit het optreden van Stephanie helemaal vol, maar je kan je aanmelden voor de wachtlijst. 

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.
Posted on mei 31st 2017 in Gespeeld

Comments are closed.