Krystl
21 mei

Krystl is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek.
In 2009 werd ze getekend door Universal Music. Haar carrière maakte vervolgens in 2010 een vliegende start door het succes van haar eerste hitsingle Golden Days. Inmiddels heeft de zangeres twee solo albums uitgebracht met daarop succesvolle radiosingles als BottlesFool For YouGolden Days en Circles.
Dit resulteerde in een Edison, een 3FM Award en een Buma Award. 

Krystl deed verschillende clubtours en theatershows, speelde op festivals als North Sea Jazz en Concert at SEA en zong duetten met Marco Borsato en BLØF. 

In 2017 kwam haar elektronische single Losing My Head uit. De song werd op de dag van uitkomen meteen bekroond tot NPO Radio 2 Top Song. Krystl’s kerstsingle Wonderful Time, uitgebracht in hetzelfde jaar, stond op nummer 2 van de meest gedraaide Nederlandse kersthits en werd meer dan 1 miljoen keer op Spotify beluisterd.
In november 2020 bracht ze de popballade A Good Year Without You uit. 

In 2018 startte Krystl een nieuw country/pop trio: The BlueBirds (Elske deWall, Krystl & Rachèl Louise). Het bleek een succes; ze traden op in het voorprogramma van Sting, speelden meerdere succesvolle club- en theatershows en brachten een album genaamd Sisters uit. Ze waren geregeld te zien in tv-programma’s als RTL Late Night en verkochten de grote zaal van Paradiso in drie dagen uit.
Vanaf 2021 zijn The BlueBirds een collectief geworden waarin Krystl en Rachèl Louise de leiding nemen als vaste ‘Birds’. Op 8 oktober 2021 komt hun tweede album Great Big World uit, waarop samenwerkingen met Kris Berry, Janne Schra, Hadewych Minis, Leonie Meijer, Lorrèn, Stephanie Struijk, Yori Swart, Birgit Schuurman en Elske de Wall te horen zijn. 

Krystl werkt op dit moment ook aan haar solo EP. Deze zal in het juli 2022 verschijnen.
Al haar songs zijn HIER te beluisteren.

Het optreden op 21 mei begint om 20:30 uur. Vanaf 20:00 uur is de zaal open.