75 jaar Vrijheid Concert (afgelast)

Image result for 75 jaar vrijheid

Op 16 mei organiseren we een speciaal concert.  De hele avond zal in het teken staan van 75 jaar vrijheid. We kijgen deze avond maar liefst 5 artiesten/ groepen die gaan optreden. Alle artiesten hebben we de opdracht gegeven om een nieuw nummer te schrijven speciaal voor deze gelegenheid. 
Daarnaast zullen ze ook no een eigen nummer en een cover spelen, allemaal nummers die passen in het thema ‘Vrijheid’

We hebben daarnaast getracht om allemaal artiesten te boeken die uit de gemeente Aa en Hunze komen. Dat ik helaas niet helemaal gelukt. maar we denken dat we een mooi mix van artiesten hebben kunnen vastleggen. 

We zijn er blij dat we voor de organisatie van deze avond een bijdrage hebben mogen ontvangen van de Gemeente Aa en Hunze.

Image result for gemeente aa en hunze logo

We zijn er blij dat we voor de organisatie van deze avond een bijdrage hebben mogen ontvangen van de Gemeente Aa en Hunze.

foto: Henk Veenstra
MARTIJJE
Zangeres Martijje neemt je mee naar het Drents van nu. Haar muziek vormt een frisse en swingende balans tussen jazz, pop, samba en blues. Centraal hierbij staat steeds het Drents, haar moedertaal. In 2009 verraste Martijje Nederland met een eigentijds en jazzy geluid op haar debuutalbum ‘Drezz’.‘ Ze combineerde Drents met jazz zoals Nynke Laverman het Fries met de fado liet samengaan. Martijje is geboren en getogen in Grolloo, het Nederlandse Mekka van de blues, in hartje Drenthe.

HEEREN OUD-ZUID
Zanger/gitarist Luc Oostra en gitarist Cor Többen spelen al meer dan 40 jaar samen met een gemeenschappelijke passie: de gitaar. Cor is de man van de subtiele klanken op de elektrische gitaar en Luc bespeelt de akoestische gitaar. Samen met toetsenman Jan Kuipers vormen ze de groep “Heeren Oud-Zuid”. In 2015 presenteerden zij de cd “Vrij” met teksten en gedichten in het Nederlands en het Drents. Eigen teksten en muziek zijn van de hand van Luc maar ook teksten en gedichten van anderen zoals b.v. Gerard Nijenhuis, Suze Sanders, Erik Harteveld en Ria Westerhuis worden door Luc op muziek gezet. De clips “Het Late Locht” en “Vrij” zijn regelmatig op RTV Drenthe te zien geweest.
HANS VAN DER WERF 
Hans van der Werf is een taalkunstenaar, die van het leven liedjes maakt. Een man met grote dromen die poëzie vindt in kleine zaken. Met volle stem zingt hij over leven, dood, thuiskomen en onvervalst geluk. De emotie ligt altijd dicht onder het oppervlak en de teksten zijn herkenbaar en makkelijk mee te zingen.

Egbert Meijers

EGBERT MEIJERS
Zijn Drents- en Engelstalig repertoire bracht Egbert Meyers (Grolloo 15 juni 1948) in zijn carrière sinds de jaren ‘70 op veel radio- en tv-zenders, festivals en theaterpodia. Tot in Duitsland, Noorwegen en Amerika aan toe. Zijn vriendschap met de Amerikaanse muzikant Mickey Newbury († 2002) zorgde voor optredens in Tennessee, Florida, Alabama en Texas. Met Amerikaanse vrienden/muzikanten nam hij een selectie van zijn Engelstalige songs op voor de cd Bluebonnet Blues.
foto: W. Mulder

THE SERENADE SISTERS
The Serenade Sisters bezingen de liefde in al haar facetten. De vier charmante zangeressen nemen je mee over hoge bergen en door diepe dalen, naar een wereld vol vurig verlangen, romantische avonden, heftige jaloezie en gebroken harten. Liedjes van alle tijden passeren de revue in een jasje van a cappella vierklanken, swingende vingerknips en verrassende instrumentale begeleiding. Leun achterover en geniet… maar pas op dat je niet in katzwijm valt!

 

Reserveren

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na betaling is de reservering definitief.
Kosteloos annuleren kan tot 10 dagen voor het optreden. 
Indien het optreden is uitverkocht ontvangt u een aanmelding voor de wachtlijst. 

Locatie: Nijend 24 9465 TR Anderen
Meer info : 06-51 51 11 11

De kosten bedragen 15,00 euro p.p. inclusief consumpties.

Je kunt maximaal 4 kaarten per reservering boeken.

Voornaam * :
Achternaam * :
Aantal plaatsen * :
(max. 4 plaatsen)  
 

 
Email * :
Telefoon :
Opmerking :