Anthony’s Putsch – 18 juni

AnthonysPutschAnderenVoor de derde keer alweer: Anthony’s Putsch. Omdat het zulke heerlijke muziek is, de sfeer is altijd geweldig. 
Deze avond zal ook weer 1 groot feest worden. 

Anthony’s Putsch is de formatie rondom liedjesschrijver en zanger Theun Supheert. Theun Supheert (1977) groeide op in de uitgestrekte leegte van de Groningse grasvlakten. Hij was tot nog toe actief als drummer (o.a. Andre Manuel en de Ketterse fanfare, Ernst Jansz). Met Anthony’s Putsch debuteert hij als zanger en liedjesschrijver.

Anthony’s Putsch is naast een grote brok muzikale autonomie ook een familiestuk. De twee zussen Supheert tekenen voor de backing vocals. Door de nummers stroomt muzikaal Supheertbloed, aangelengd met de bevlogen inbreng van Wietze Koning op gitaar, Remco Deijl op bas, Bert Kuipers op piano. 
Met Anthony’s Putsch doorbreekt Theun de bescheidenheid van een Gronings gezin. De muzikaliteit en het talent van de Supheerts bleef tot nog toe verstopt achter de bijkeukendeuren van de boerderij waar hij opgroeide. Anthony’s Putsch is een persoonlijke muzikale minirevolutie

Het resultaat: melodieuze bekentenissen in de vorm van licht melancholische, warmbloedige, compromisloze onderbuik muziek.

Reserveren

[events_add_booking_form id=42]