Asman – 8 en 9 november 2013

Asman was de eerste band die bij ons in de huiskamer optrad in 2010. In 2012 zijn ze nog een keer terug geweest in het kader van het “Groot verzet tegen Kanker”. Beide optredens waren erg leuk en het publiek was razend enthousiast. Vorige maand stond Asman nog in het voorprogramma van o.a. Elske De Wal en Blof maar op 9 november komt Asman wederom naar Anderen.

Asman

 

 

 

 

 

 

 

Reserveren

8 november EXTRA CONCERT

9 november UITVERKOCHT

Lijkt het je leuk om bij dit unieke concert aanwezig te zijn, reserveer dan snel, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@raphbode.nl met daarbij het gewenste aantal plaatsen.

Koffie vanaf: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Nijend 24 9465 TR  Anderen

Meer info : 06-51 51 11 11 De bijdrage voor de avond is 12,– euro p.p., inclusief koffie, bier, wijn, fris en hapjes

Asman

Asman is een frisse energieke nederpopband die ontstaan is uit een kleinkunsttrio dat tot begin 2008 rondtrok langs diverse kleine theaters en kleine podia. Juist die inslag is tekenend voor het huidige geluid van de nederpopformatie en dat zie je ook terug tijdens de vele live shows van de band waarbij de band het publiek bespeelt en (met succes) uitdaagt om mee te doen.

De band speelt momenteel zo’n 40 shows per jaar op verschillende grote festivals (waaronder TT Festival, Boerenrockfestival, Roggefeesten, Nacht van Winschoten en Sneekweek) en de muziek van de band wordt veelvuldig gedraaid op de grotere regionale zenders en op Radio 2.

‘Bijna Voor Elkaar’ is Asman’s nieuwste wapenfeit. De cd kwam uit in maart 2012 en werd geproduceerd door Sytse Broersma en opgenomen door Nico Outhuijse, beide leden van de bekende nederpopgroep De Kast.

DSC03489

 

 

 

 

 

 

 

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=51aBnU0VZrw&list=UUd-q0R5WTravCckJb7S_-LA