1,5 Meter Sessies
Asman

Ontstaan uit een kleinkunst trio dat tot 2008 langs kleine theaters en podia trok, was Asman inmiddels uitgegroeid tot een volwassen nederpop band van zes muzikanten met een flinke dosis live-ervaring, een schare fans en een koffer vol aansprekende liedjes.
De band speelde ooit zo’n 40 shows per jaar op verschillende grote festivals, waaronder het TT-festival, Boerenrockfestival en de Sneekweek en hun muziek wordt nog steeds veelvuldig gedraaid op de grotere regionale zenders en Radio 2. Daarnaast speelden zij in de voorprogramma’s van o.a. Blöf en Elske DeWall.
De muziek van Asman kenmerkt zich door een hoge mate van diversiteit waarbij stevige nummers worden afgewisseld met uiterst intieme luisterliedjes, waarbij het publiek meer dan eens – met succes – wordt betrokken.
Het maakt de optredens tot een waar feestje waarbij je af en toe even op adem kan komen. In 2012 kwam hun derde album ‘Bijna voor elkaar’ uit. Geproduceerd door Sytse Broersma en opgenomen door Nico Outhuijse, beide bekend van ‘De Kast’. Het album kreeg van Frits Spits maar liefst 7 strepen, in zijn programma ‘De Strepen van Spits’op Radio 2. Het nummer ‘Liefdeslied’, van datzelfde album, wordt dan ook veelvuldig op deze zender gedraaid.
In 2015 gingen de mannen van Asman, Robert Jan van Hoogdalem enJason Staal en Arwin Warners ieder hun eigen weg en stopte de band.
Speciaal voor de 1,5 Meter Sessies bij Nijend24 komt band nog eenmaal bij elkaar om een legendarisch optreden te verzorgen.

Donaties

We hebben er bewust voor gekozen om te werken met een donatie model. U bepaalt hoeveel u betaalt voor een kwalitatief goed live optreden.
Stichting Nijend24 betaalt alle productie- en promotiekosten en verzorgt met het hele team deze sessie.

Het zou fijn zijn als u een kleine bijdrage doneert voor de artiesten!

Doneren kan via bunq.me/nijend24 of internationaal via paypal.me/nijend24
100% van de donaties gaan door naar de artiesten.

https://youtu.be/JdZzGDZIvvo