Bertolf
19 juni

Bertolf heeft een fantastisch nieuwe CD/LP uit: “Happy In Hindsight”. Een aantal nummers heeft hij al gespeeld tijdens de 1,5 meter sessies. 

Bertolf Lentink (1980) speelde nog in de band van Ilse DeLange toen zijn solo carrière explodeerde met de hit single Another Day.
In 2010 won Bertolf een Zilveren Harp en hij ontving diverse Edison-nominaties. Hij bracht vijf door pers en publiek bejubelde solo-albums uit, en zijn zesde verschijnt dit jaar.

De laatste jaren maakte Bertolf ook furore met de band Her Majesty, waarmee hij het werk van Crosby, Stills, Nash & Young op de planken bracht. Tevens werkte hij als sessiemuzikant vorig jaar mee aan albums van Douwe Bob en Henny Vrienten.

“Bertolf schrijft wonderschone persoonlijke liedjes van ragfijn gesponnen draden.” (NRC Handelsblad over Big Shadows of Small Things)
“Veel hoogwaardiger singer-songwriter pop wordt er in Nederland niet gemaakt.” (Heaven over Big Shadows of Small Things)
“Zo zuiver gezongen en zo precies gearrangeerd klinken singer-songwriters zelden.” (De Volkskrant over First & Then)
“Een concert met humor, zelfspot en zeer hoge muzikale kwaliteit. Een voorstelling van het hoogste niveau.” (VPRO’s 3voor12 over Bloedlijn)

Wachtlijst 19:00 uur Wachtlijst 21:00 uur