BOAZ
5 februari

LET OP: Dit optreden is verplaatst naar 5 februari 15:00 uur

Het optreden van BOAZ is uitverkocht, je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. 

De 20 jarige Boaz Roelevink werd geboren in het Friese stadje Franeker. Toen hij anderhalf jaar was verhuisde hij met zijn familie naar Cape Town in Zuid-Afrika.

Er werd bij Boaz thuis altijd muziek gedraaid en al snel ontdekte hij zijn liefde voor Country, Blues en Soul. Tussen de wijngaarden, waar zij woonden, stonden de toen 3-jarige Boaz en zijn vader Summertime te zingen.

Op 13-jarige leeftijd begon Boaz met het spelen van gitaar. Zijn eerste gitaar viel en brak. Hij kon met de oude gitaar van zijn oma de straat op om te sparen voor een nieuwe. Hij ontdekte dat voor publiek spelen hem gelukkig maakte en besloot dat dit zijn pad was. Hij wilde op een podium staan, waar dan ook.

Na zijn avontuur in het SBS6-programma ‘We Want More’, waar hij in de finale stond werd het duidelijk dat hij alleen nog maar bezig wilde zijn met eigen muziek. Al snel hierna begon hij met liedjes schrijven. Over dingen die hij zag. Over momenten die hij meemaakte en koesterde. Over zijn eerste liefde. En zijn eerste gebroken hart. Over familie en leed. Hij wist dat hij alleen nog maar wilde optreden.

Deze ervaringen delen. Hij ontwikkelde zich verder in het schrijven en ging met verschillende muzikanten te werk (Maurice van Hoek / Mercy John).
Dat resulteerde dat hij in oktober 2021 zijn debuut album, genaamd “Keep It Simple”, kon opnemen. Keep it Simple is geproduceerd door Maurice van Hoek. Met een groep fijne muzikanten doken ze het repetitiehok in en de opnames vonden plaats in de Mailmen Studio te Utrecht.

Het is een gevarieerd album waar de rauwe, authentieke stem van Boaz de leidraad is geworden. Een gedeelte van zijn album is (nog onder embargo) te beluisteren via de Bandcamp link hieronder.

Maurice van Hoek zal Boaz muzikaal ondersteunen

Wachtlijst 15:00 uur