Celine Cairo
2 Oktober

Singer/songwriter Celine Cairo timmert hard aan de weg sinds ze in 2010 doorbrak bij Edwin Evers, diverse malen optrad bij De Wereld Draait Door en debuteerde met een EP die ze opnam met Fink. Met haar bijzondere fluwelen stem en verhalende liedjes betovert ze sindsdien haar groeiende publiek, zowel live als online. In 2016 bracht Celine haar debuutalbum Free Fall uit, dat ze in Los Angeles schreef en opnam en haar de Zilveren Notenkraker opleverde. Haar weelderige popliedjes werden al ruim 12 miljoen keer gestreamed en zijn te horen in diverse series en TV-programma's. Ze tourde de afgelopen jaren met haar band langs zowel theaters als popzalen en opende ze voor acts als Haevn, Asgeir, Alex Vargas en Dodie. Met haar akoestische album The Hector Sessions stond ze in het Concertgebouw, waar ze in april 2021 zal terugkeren met een exclusief concert met
haar hele band. Tot die tijd is ze in intieme setting te horen in historische locaties door het land, waar ze ook nummers van haar volgende studioalbum ten gehore zal brengen. Het nieuwe album wordt verwacht in mei 2021.

Oor: “Dromerige liedjes in een grootse productie; zeer overtuigend” Plato/Concerto: “Celine laat horen klaar te zijn voor het grote werk”
Harper’s Bazaar: “Dit is misschien wel het mooiste debuutalbum van het jaar”
Lust For Life: “Free Fall bundelt pure perfectie in 10 adembenemend mooie songs – met afstand de beste zangeres van Nederland”
NRC: “Celine Cairo is een van de namen van 2017”

Reserveren (21:00 uur show)

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na betaling is de reservering definitief.
Indien het optreden is uitverkocht ontvangt u een aanmelding voor de wachtlijst.

Locatie: Nijend 24 9465 TR Anderen
Aanvang: 20.40 uur (koffie) 21:00 uur (optreden)
Meer info : 06-51 51 11 11

De kosten bedragen 18,00 euro p.p. inclusief consumptie.

Voornaam * :  
Achternaam * :
Aantal plaatsen * :
   
Email * :
Telefoon :  
Opmerking :