Eelke Ankersmit en Jordi Repkes – 14 januari

Add comments

Dubbelconcert!

Op 10 december komen 2 jonge singer-song writers Eelke Ankersmit en Jordi Repkes bij ons spelen. Beide hebben ondanks dat ze aan het begin van hun carriere al mooie dingen gedaan. Beide mannen spelen een set met hun eigen muziek. Absoluut een aanrader om te komen luisteren.

Eelke Ankersmit

eelke-61-mcklin-fotografie-jpg-jpg-1Eelke Ankersmit begon zijn muzikale carrière als zanger en songwriter in verschillende bands.  Met The Rag Trade bracht hij in september 2014 een plaat uit vol liedjes over volwassen worden  en aanverwante onderwerpen. Deze plaat werd met veel enthousiasme ontvangen en bezorgde de band onder meer optredens en een SuperCrazyTurboTophit op 3FM, en een optreden op het
Grasnapolsky festival. Na zijn afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij met een 9,5 beloond werd voor zijn eindexamen performance, vond hij het tijd om solo te gaan spelen.

3 juli 2016 won Eelke Ankersmit de titel ‘Mooie Noten 2016’. In samenwerking met This Could Be Your Music Label zal zijn debuut EP verschijnen in september 2016. Deze EP werd zelfstandig opgenomen en geproduceerd. Eelke speelt sinds augustus 2015 zo’n 50 optredens door het hele land. Memorabel zijn shows in de kleine en grote zaal van Paradiso, in het Vondelpark Openluchttheater, op Festival The Brave en het verzorgen van het voorprogramma van Douwe Bob in een uitverkochte Roepaen.

Eelke Ankersmit is ook begonnen aan de opnames van EP2. Deze zal verschijnen in het voorjaar van 2017.

Jordi Repkes

jordi-repkesJordi Repkes is al vanaf z’n 5e onafscheidelijk van zijn gitaar en het maken van muziek. Hij staat bekend om z’n melodische en virtuoze gitaarspel, waarmee hij tevens de finale wist te bereiken van de ‘Sena Guitar Awards’. Op het Conservatorium van Amsterdam kwam hij erachter dat het schrijven van eigen songs een nieuwe dimensie geeft aan zijn leven als muzikant. Op zijn eerste album ‘Times Like These’ brengt Jordi zijn verhalen en ideeën, die recht uit zijn hart komen, gecombineerd met prachtig en gevarieerd gitaarwerk. Zijn muziek valt het best te omschrijven als Americana-Pop. Bekende invloeden zijn Ryan Adams, Dire Straits en Pink Floyd.

 

Reserveren

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.
Posted on november 6th 2016 in Gespeeld

Comments are closed.