Eva Almagor Band – 1 augustus

Bij toeval ontdekten we Eva Almagor en werden gelijk geraakt door haar prachtige stem. We waren er snel uit, die moet bij ons komen spelen. Op zaterdag 1 augustus gaat het gebeuren, De Eva Almagor Show.

Haar popmuziek, met veel soul, rock en jazz invloeden, zijn heerlijk om naar te luisteren. Haar grootste inspiratie bronnen (Amy Winehouse, Susan Tedeschi , Jonny Lang, Amos Lee, Sean Costello en Eva Cassidy) hebben haar een eigen geluid gegeven. Na tien jaar zanglessen is zij nu druk bezig met haar eigen werk.

Eva Almagor

Eva Almagor kleinDe muzikale carrière van de half Israëlische/Nederlandse Eva Almagor ging van start met het in eigen beheer uitbrengen van een EP. Dit bleek het startschot voor veel shows in verschillende bezettingen door het hele land, van radiostation tot theater.

Shows bij o.a. 3FM, Radio1, 6 en 5, het Paard van Troje cafe, Oerol 2013, Club Dauphine en voorprogramma’s voor De Dijk, Krystl & Romanza Brava passeerde al de revue. Ook werd ze geboekt als support act van Nina Hagen’s wild romance en vond er een eigen single promo tour plaats. Haar singles “Silverlining” & “Burning” zijn nu verkrijgbaar, Een voorproefje op haar debuut die dit jaar word verwacht.

Maak je klaar voor Eva Almagor, die je met haar blues en soul, met de herkenbaarheid van pop en een vleugje gospel, je het gevoel hoopt te geven mee te gaan onder een warme wollen deken, die je ergens bekend voorkomt ,maar verrassend nieuw en fris
aanvoelt. Een band gevoel neerzetten met frisse vintage vibes, met invloeden van haar eigen muzikale helden, dat is haar doel!

“de Norah Jones van de lage landen, maar met veel meer blues & balls.”
-Ongekend Talent NCRV-

Reserveren

[events_add_booking_form id=30]