Flemming
7 augustus

Vorige jaar trad Flemming hier op tijdens een 1,5 meter sessie. We waren zwaar onder de indruk. Een reden te meer om hem terug  te vragen voor een ‘echt’ optreden.

FLEMMING is geboren en getogen in de stad Den Bosch. Zijn ouders, die fan zijn van de Britse rockband Queen, gaven hem een naam om met trots te dragen. Zijn volledige naam: Flemming ‘Freddie’ Viguurs, vernoemd naar de legendarische Freddie Mercury. Flemming, geboren om een artiest te worden. Hij heeft een buitengewoon stemgeluid en een brandende ambitie. Zijn stem kan je betoveren, hij steelt je hart en laat je meezingen met zijn catchy nummers.

Op jonge leeftijd begon Flemming’s passie voor muziek. Hij begon in het theater waar hij in drie professionele musicals mocht spelen: Ciske de Rat (Kleine Ciske), Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (Kinder koor) & Kruimeltje (Spijker).

Toen Flemming 14 werd kocht hij zijn eerste gitaar en leerde zichzelf gitaar spelen. Zijn tweede gitaar kocht hij samen met singer songwriter Douwe Bob. Douwe Bob ontdekte Flemming zijn talent al op jonge leeftijd en gaf hem vervolgens een hoop tips gaf over songwriting. In 2016 won Flemming het programma Giels Talentenjacht wat voor veel media aandacht en een optreden op Pinkpop zorgde. Ook zijn song Digital Age zorgde voor optredens bij o.a. RTL-Late Night. Flemming bracht in 2019 zijn debuutalbum Black & Grey uit welke inmiddels meer dan 3 miljoen streams telt.