Lea en Florian Wolf – 8 april 2010

Op 8 april zal er bij ons wederom een huiskamer concert plaats vinden.  Het gaat om een Live in Your Living Room Tour, met allemaal Excelsior-acts. Voor degenen die Excelsior niet kennen, het is het bekendste en grootste alternative platenlabel van NL, zie www.excelsior-recordings.com. Met artiesten zoals Spinvis, Anne Soldaat en The Sheer.

In de eerste tour die Anderen zal aandoen treden Florian Wolff en Lea op. Beide hebben recentelijk opgetreden op het Eurosonic festival in Groningen. Heb je het gemist, dan is dit je kans..

Helaas heeft Awkwad I moeten annuleren, in Florian Wolff is een waardig vervanger gevonden voor deze avond.

[st]

Reserveren

Uiteraard kan iedereen de huisconcerten van Live in Your Living Room bezoeken. Om iedereen te kunnen voorzien van koffie, koek, wijn, bier of fris wordt er een entreeprijs geheven van 12,50 euro. (in de mail stond 10,– dit was niet correct) Reserveren kan via Live in You Living Room. (In de Agenda kan je naar 8 april gaan). Dit systeem van betaling is noodzakelijk vanwege de voor-investering in versnaperingen en vanwege de beperkte capaciteit.  Wees er snel bij.

Aanvang 20.00 uur

Florian Wolff

De muziek van de 24-jarige Florian Wolff doet verlangen naar zomeravonden op het strand, naar de dansvloer, of naar pantoffels op een houten vloer. De zorgvuldig gecomponeerde feelgood popsongs liggen soepel in het gehoor, maar het is niet alleen happiness wat de klok slaat. Op goed gekozen momenten opent hij de vensters en trekt er een koude tocht door het huis. Wolff neemt de verkeerde trein, raakt in een ‘wrong state of mind’ en laat ons die van binnen zien.
In de herfst van 2008 verschijnt het debuut album Catching Up, Standing Still. Een volwassen full length dat duidelijk het brede kleurenpalet van Wolff’s muzikaliteit laat zien. De nummers klinken vertrouwd, dankzij de akoestische, funky popsound die internationaal en tijdloos is.

Na een finaleplaats in de Grote Prijs van Nederland in december 2008 staat Florian op Eurosonic Noorderslag in Groningen. Terplekke wordt hij naast o.a. Bertolf en Kyteman benoemd tot Serious Talent van 3FM. In dat kader is hij te gast bij onder meer Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra en is de single ‘The Best Girl’ veelvuldig op 3FM te beluisteren.

In vervolg op het radio succes volgt een reeks optredens in het voorprogramma van de nationale tour van ex-Idols winnaar Boris. Van 013 Tilburg tot Poppodium Romein Leeuwarden wordt er voor uitverkochte zalen gespeeld en een groot nieuw publiek bereikt. Afgelopen zomer was Florian met band op verschillende festivals in het land te vinden. Het najaar staat in teken van ‘3FM Presents’-tour waar de singsongwriter een aantal voorprogramma’s verzorgt van Bertolf en Miss Montreal, en toert het gezelschap mee met het reizende muziekfestival de Popronde.

Bijzonder aan het muzikaal ondernemen van Florian Wolff is zijn streven naar duurzaamheid. Dit streven uit zich in een geheel gerecyclede en ecologisch verantwoord bedrukte cd-hoes en bandshirts van bio-katoen en bamboe. Daarnaast toert Florian bewust zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. In het samenwerkingsverband Entertain & Sustain (www.entertainandsustain.nl) werkt de jonge muzikant aan nieuwe omvangrijkere projecten waarbinnen duurzaamheid en popcultuur samensmelten.

Meer info over Florian Wolff op zijn Website

httpv://www.youtube.com/watch?v=n5bQwyWonmM&feature=fvwrel

Lea

Meer info over en biografie van Lea

Website: Lea

httpv://www.youtube.com/watch?v=i9iO8ux8nro

httpv://www.youtube.com/watch?v=v0erpJ02j7g

Op Myspace: www.myspace.com/leamusic