1,5 Meter Sessies
Iris Kroes

Van jongs af aan was Iris Kroes, geboren op 11 november 1992 te Drachten, altijd al met muziek bezig.

In 2012 kwam haar grote doorbraak als zangeres door bij het populaire tv-programma ‘The Voice of Holland’ de winst te behalen. Ze veroverde wekelijks de harten van 3,5 miljoen tv-kijkers door middel van de unieke combinatie met haar harp en stem.

In 2012 bracht Iris op 19-jarige leeftijd haar debuutalbum ‘FIRST’ uit, deze behaalde de hitlijsten, ze won de ‘Dutch Harp Award’ en tourde mee met Marco Borsato.
Iris heeft inmiddels 4 albums uitgebracht, verschillende theatertours gedaan, de ‘Dutch Harp Award’ in ontvangst mogen nemen, getoured met Marco Borsato, Yoga in Concert tour, tournees op cruiseschepen met haar #IrisCruise show en meerdere malen opgetreden voor leden van het Koninklijk Huis. Haar unieke samenzang met harp maakt dat zij op de meest bijzondere plekken optreedt. In april 2020 behaalde Iris de primeur met de eerste 8D Audio track van Nederlandse bodem.

Donaties

We hebben er bewust voor gekozen om te werken met een donatie model. U bepaalt hoeveel u betaalt voor een kwalitatief goed live optreden.
Stichting Nijend24 betaalt alle productie- en promotiekosten en verzorgt met het hele team deze sessie.

Het zou fijn zijn als u een kleine bijdrage doneert voor de artiesten!

Doneren kan via bunq.me/nijend24 of internationaal via paypal.me/nijend24
100% van de donaties gaan door naar de artiesten.

https://youtu.be/FYj2xGIgpyQ