John en Nienke
7 oktober

In 2022 deden we mee met het ‘Kapsalon Theater’. John & Nienke kwamen ook spelen, Dit werd een een onvergetelijke avond. Heerlijke country nummers. Het werd tijd dat ze een hele avond gaan vullen met deze heerlijke aanstekelijke muziek. 

De zon komt langzaam op, de haan kraait en een mooie nieuwe dag begint. Wat zal deze dag je brengen?

Laat je meenemen op een muzikale verrassingstocht door het leven, van de geboorte tot het afscheid. Vanaf zeer jonge leeftijd worden zowel John als Nienke gegrepen door de muziek en laten het nooit meer los. Ze volgen lessen en doen opleidingen, oefenen zich blauw, treden op, schrijven liedjes en komen elkaar in 2012 tegen. Hoe anders kan het ook dan dat die ontmoeting via de muziek was.

John & Nienke zijn naast muzikale partners ook levenspartners die samen het bedrijf NEO Music runnen. Een heuse studio met een, zoals velen dat omschrijven, een typische Nashville sound. Inmiddels hebben vele binnen- en buitenlandse artiesten de weg naar hun studio gevonden.

Ook het artiestenbloed kruipt waar het niet gaan kan en naast de werkzaamheden in hun studio klimmen John & Nienke met enige regelmaat het podium op om hun muzikale verhalen te vertellen. Elk liedje heeft een verhaal en wat is er mooier dan om die verhalen te delen met anderen. Mensen ontroeren, verbinden en in gesprek komen over alledaagse zaken, ontroert raken en hard lachen om alles wat er dagelijks kan gebeuren … dat is wat de muziek van John & Nienke je brengt

Tickets 20:30 uur