Kerst 2020
20 en 21 December

We hebben lang getwijfeld of onze jaarlijkse kerstvoorstelling wel door moesten gaan. Nijend24 heeft dit jaar net als alle andere culturele instellingen een bijzonder jaar achter de rug. Desondanks menen we dat we door moeten gaan omdat we in deze bijzondere tijden iets van ontspanning willen bieden. Geen processie met schapen en liedjes door het dorp, Geen Sing-a-long en ook geen kerst musical zoals in 2019.

We hebben in overleg met de artiesten besloten om een “Geloof Hoop en Liefde” voorstelling te maken. Waarbij we een keur aan nummers de revue zullen passeren die perfect passen binnen dit thema. Deze nummers zullen worden verwerkt in een kerstverhaal. Dit jaar werken we met een beperkte groep artiesten, Jason Staal, Martijje, The Christmas Sisters en uiteraard onze muzikaal leider Edwin Schimscheimer, die speciaal voor deze voorstelling ook zijn dochter Michelle Schimscheimer meeneemt als verteller.

Omdat we net als alle theaters nog steeds zijn gebonden aan de grens 30 personen, organiseren we op 20 december twee voorstellingen een matinee om 15:30 uur en een avondvoorstelling om 20:30 uur. De voorstellingen duren ongeveer 90 minuten zonder pauze. De kosten bedragen 22,50 pp inclusief consumptie.

Wij zorgen ervoor dat het een sfeervolle en heel bijzondere avond gaat worden, die past in onze kerst traditie.

Inmiddels zijn alle voorstellingen uitverkocht! Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. De ervaring leert dat er ook nog wel eens mensen last minut afmelden. (zeker in deze tijd)

Wachtlijst 15:30 uur   Wachtlijst 20:30 uur

 

EXTRA VOORSTELLING 21 DECEMBER

Wachtlijst 20:30 uur