Nijend24 Live

We gaan iets nieuws doen. De concerten bij Nijend24 hebben een bijzondere sfeer, een bijzonder geluid en de akoestiek is erg goed. Dat in combinatie met een erg goede geluidsinstallatie maakt dat het altijd geweldig mooi klinkt. 

We zijn op het idee gekomen om hier iets mee te gaan doen. We willen de optredens zo af en toe en uiteraard met toestemming van de artiest gaan opnemen en op CD zetten. Niet volledig plat geproduceerd, maar zoals het klinkt in de zaal. Dat, als je de CD opzet, je de sfeer proeft van Nijend24. Een herbeleving van het concert. Omdat we de opnames meersporen maken kunnen we wel, daar waar nodig, kleine correcties uitvoeren die de opname ten goede komen. 

Dat betekent dat we die concerten aankondigen als “Nijend24 Live” Wij bieden iedereen die bij de opname aanwezig is uiteraard als eerste de gelegenheid om een CD aan te schaffen.

De CD’s komen uit op ons eigen label en zijn herkenbaar als:

 

 

Het kan dus een mooie verzameling worden. 

De optredens zullen verlopen zoals je gewend bent. Niet alle nummers die gespeeld worden komen op de CD, omdat dat simpelweg niet past. Maar we zoeken de mooiste en beste opnames er uit. We zorgen dat er een mooi boekje bij komt en een fatsoenlijk doosje. Kortom, een collectors item. 

Als eerste artiest komt op 17 augustus Jason Staal (onze huisartiest) met zijn band aan de beurt. We zijn nu al erg benieuwd naar het resultaat.