The Lotus Club
Miss Bee & Mike Boddé
12 mei

Het optreden is uitverkocht, je kunt je aanmelden voor de wachtlijst, evaring leert dat er altijd wisselingen zijn.. 

Beatrice van der Poel as Miss Bee & Mike Boddé

Geïnspireerd op de legendarische Amerikaanse nachtclubs uit de jaren dertig, nemen uw gastvrouw Beatrice van der Poel – alias Miss Bee – en gastheer Mike Boddé u mee terug in de tijd van the Jazz, Blues, whisky en opium: “the sweet Lotus Blossom”.

Een show die lurkt aan de piano, en breeduit hangt op de divan.

Met heerlijke, bedorven, kwalijk riekende muziek, die alle schaamte achter zich heeft gelaten, en die met grote tegenzin, en tegen heug en meug, de volgende dag weer aan de slag gaat.

Van Pil tot Podium Witteman/klassier. Mike Boddé is pianist en muzikant, en voormalig cabaretier. Hij studeerde muziek in Amerika, Chinees in Leiden en ging later naar het conservatorium om zich te bekwamen in compositieleer. Hij ontving onlangs de ‘Tinnen Bunzing’ van Appingedam, uit handen van niemand minder dan zijn broer Jim.

Van Jimi Hendrix tot Holleeder. Beatrice van der Poel is Miss Bee, zangeres, songwriter en stemactrice van vele luisterboeken, waaronder de bestseller “Judas”. Deed de Rietveld Academie en hulde zich onlangs nog in zijden kimono als Miss Bee en stond daarmee lange tijd nr 1 in de bordeel top tien met de klassieker My Daddy Rocks Me.

Chillen met smooth jazz, af en toe een tikkeltje wild en spannend… en altijd bottoms up!

Met Niels Tausk – trompet / contrabas en Tom Beek – saxen

Wachtlijst