Marjolein Meijers – 28 september 2013

In het voorjaar zijn we bij een optreden geweest van Marjolein Meijers. Wij kenden haar niet. Ze had ons uitgenodigd om eens te komen kijken naar haar show, met het idee om bij ons te komen optreden.

Ze gaf een enorm leuke muzikaal hoogstaande show weg begeleid door Onno en Walter Kuipers, die door een 16 tal verschillende instrumenten omringd op het podium stonden. Marjolein op haar grote contrabas, leuke verhalen, mooie teksten, prachtige liedjes en Rotterdamse humor.

Marjolein was één van de Berini’s. Een zeer professioneel artieste die al meer dan 25 jaar in het vak zit en dagelijks door het land trekt en optreedt.

We waren eigenlijk meteen om. Die moet bij ons spelen!

We hebben haar kunnen vastleggen voor 28 september. Ze komt een nieuwe show spelen “Oud en Nieuw”.

In “Oud en Nieuw” borduurt Marjolein ‘Berini’ Meijers voort aan haar fraaie reeks muziektheaterprogramma’s vol onvervalste humor en nog echter levensleed, geënt op de gebeurtenissen van alledag.

“Oud en Nieuw” zit boordevol oude en nieuwe muziek en verhalen van vroeger en nu. Het zijn verhalen en liedteksten – ontleend aan eigen ervaringen met liefde en afscheid, dood en geboorte – die het publiek wakker schudden en op het puntje van de stoel brengen.

Marjolein Meijers wordt bij de aanstekelijke Ierse deunen, lazy cajun uit de moerassen van Lousiana en ontroerende Nederlandstalige liederen muzikaal ondersteund door Walter en Onno Kuipers.

“En natuurlijk zoals wij Marjolein kennen, altijd met een Rotterdamse tongval, een vette knipoog en een dikke lach!”

Marjolein Meijers Oud en Nieuw  persfoto 2013

Reserveren

Lijkt het je leuk om bij dit unieke concert aanwezig te zijn, reserveer dan snel, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@raphbode.nl met daarbij het gewenste aantal plaatsen.

Koffie vanaf: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Nijend 24 9465 TR  Anderen

Meer info : 06-51 51 11 11 De bijdrage voor de avond is 13,– euro p.p., inclusief koffie, bier, wijn, fris en hapjes.

 

Marjolein Meijers

httpv://www.youtube.com/watch?v=NPdESitwelE

httpv://www.youtube.com/watch?v=JadCcV7dl6M