Mell & Vintage Future
21 & 22 oktober

Beide optredens zijn uitverkocht!

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst, ervaring leert dat er altijd wel weer kaartjes terug komen.

Toen twee veteranen in de muziek op het hoogtepunt van hun carrière een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem tegenkwamen was er direct een  perfecte klik en geen houden meer aan.
Mell & Vintage Future zijn een Nederlands trio dat rootsy Rhythm’n Blues en Soul speelt. In haar relatief korte carrière verdiende Mell haar sporen met verschillende televisie optredens. Haar grote zangtalent trok de aandacht van Vintage Future, een producersduo dat onmiddellijk haar potentie inzag. In de afgelopen jaren ontwikkelde Mell zich tot een zangeres van de absolute buitencategorie.
Nico Brandsen (Hammond orgel /voetbas) is alom bekend voor zijn ‘edgy magic’ op Hammond en vintage apparatuur. Hij werkte met de grootste Nederlandse artiesten waaronder o.a. Ilse de Lange, Kane en Jan Akkerman en werd met een Duiveltje bekroond tot beste toetsenist van Nederland.
Ton Dijkman (drums) wordt beschouwd als een van Nederland’s beste muzikanten. Hij werd in december 2021 als zodanig onderscheiden met de Sena Humble Heroes Award. Als sessie drummer heeft hij op duizenden platen gespeeld. Hij werkte o.a met Marco Borsato,  Candy Dulfer, Thé lau en Barry Hay.

Mell & Vintage Future kwamen officieel begin 2016 in beeld. Ze begonnen met een geweldige serie singles waaronder CALL MY NAME, CENTRAL STATION, FOREVER en WILLIN’.
Deze songs zijn vaak te horen op de Nederlandse radio.

In Mei 2019 kwam het debuutalbum uit op cd, vinyl en online (20.000.000 streams and counting).
De single FOREVER behaaldede gouden status in Nederland. Begin 2021 brachten Mell & Vintage Future het live album LIVE2020 uit, een opname van de enige show die de band in 2020 speelde.
Daarna volgde de release van het ‘Covid-cover album’ ROOTS & ROMANCE, met een cover van Lou Reed’s klassieker PERFECT DAY als single. Deze versie werd opgepikt door Paramount Pictures, Hollywood. De track wordt gebruikt in de nieuwe Paramount film THE IN BETWEEN (feb 2022). De film staat inmiddels ook op Netflix en sindsdien bereikt PERFECT DAY wereldwijd de charts. Op 15 april 2022 kwam Mell & Vintage Future’s officiële tweede album met eigen werk BREAK THE SILENCE uit.

De geëngageerde singles LOVE TRAIN, WORTH IT, SHINE YOUR LIGHT (charted in meer dan 60 landen) en FROZEN IN TIME waren wederom veelvuldig te horen op de Nederlandse radio en in de slipstream van het internationale succes van PERFECT DAY genieten de songs zowel als de albums inmiddels internationale aandacht. Op de nieuwe single TOO MUCH OF A WOMAN (27 mei 2022) is weer eens te horen hoe de moddervette rootsy bounce van Ton en Nico klikt met de meesterlijke stem van Mell. Uplifting, onderscheidend en
klaar voor een zomer met lichamelijk contact (wel met wederzijdse instemming natuurlijk)!

Mell & Vintage Future zijn begonnen aan een clubtour door Nederland en staan daarnaast o.a geboekt voor festivals als Rib’s & Blues, Bospop en De Zwarte Cross. Op 7 en 8 juni verzorgt de band het voorprogramma voor de twee shows van Eric Clapton in de Ziggodome. In het najaar volgt een theatertour.

Wachtlijst 21 oktober  

Wachtlijst 22 oktober