Mell & Vintage Future
Roots and Romance III
28 en 29 oktober

Na de twee fantastische concerten in 2022 komen ook dit jaar komen Mell & Vintage Future weer naar Anderen. Komen ze ook dit jaar wederom twee avonden. 

Producersduo Ton Dijkman en Nico Brandsen maakte in 2015 kennis met Melanie Jonk. Twee uur later was de debuutsingle Call My Name een feit. Mell & Vintage Future bereikte in 2020 de finale van televisieprogramma We Want More. Tijdens de pandemie nam de band het album Roots & Romance op. Hierop verzamelde het trio haar favoriete rhythm & blues en soul songs, zoals Piece Of My Heart van Janis Joplin, Stay van Rihanna en I Can’t Make You Love van Bonnie Raitt. Hun vertolking van Lou Reeds Perfect Day is te horen in de Amerikaanse film The In Between.

Theatertour
Tijdens de theatertour in 2022 bleek Mell & Vintage Future uitstekend tot hun recht te komen in het theater. De muzikaliteit van het bijzondere trio wordt aangevuld met de uitzonderlijke stem van Mel. De band speelt grootse en kleine eigen liedjes, maar ook bijzondere versies van rootscovers. Het leverde Mell & Vintage Future louter positieve reacties op. Na afloop van de show werd het meest recente album Break The Silence zo vaak verkocht, dat het de eerste plaats in de Nederlandse vinylchart bereikte.

Roots & Romance III
Daarom is het nu tijd voor een fris vervolg op de theatertour. Met nieuw eigen werk, nieuwe covers en niet eerder in het theater gespeelde songs. Maar natuurlijk hoor je ook de liedjes waarmee de band internationaal bekend werd. Met een vooruitstrevend eigen geluidssysteem garandeert het trio een geweldig mooi geluid.
Luister naar de persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Nico. Ontdek de achtergronden bij eigen liedjes of de keuze voor bepaalde, bijzondere covers. Mell & Vintage Future presenteert een ontroerende, opwindende en adembenemende voorstelling. Volop genieten gegarandeerd!

Mell & Vintage Future zijn:
Melanie Jonk: zang
Ton Dijkman: drums, gitaar, backing vocal
Nico Brandsen: hammond, voetbas, keys, backing vocals

LET OP: bijdrage in de kosten bedraagt voor dit optreden: 22,50 euro.

Wachtlijst zaterdag 20:30 uur 

Wachtlijst zondag 20:30 uur