Mell VF
26 & 27 oktober

Dit jaar komen Mell VF al weer voor de derde keer, en daar zijn we best een beetje trots op. 

Toen twee ervaren muzikanten in de bloei van hun carrière een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem ontmoetten, was het een match made in Heaven. Mell & Vintage Future ( Nu MELL VF ) is een Nederlands trio dat rootsy rhythm & blues en soul speelt..

Mell Jonk | Zang, Gitaar
Ton Dijkman | Drums, Gitaar
Martin Scheppink | Hammond, Piano, Bass
Nico Brandsen | Hammond, Piano, Bass
Wegens ernstige gezondheidsredenen heeft Nico, verdrietig genoeg de band moeten verlaten. Op 10 januari 2024 is Nico helaas overleden.

Mell VF kwamen begin 2016 officieel op het toneel. Ze begonnen met een sterke reeks singles die inmiddels niet meer weg te denken zijn op de Nationale Radio en brachten in mei 2019 hun debuutalbum uit. De single FOREVER kreeg de gouden status in Nederland.

Begin 2021 brachten Mell & Vintage Future hun ‘Covid-coveralbum’ ROOTS & ROMANCE uit. Hun vertolking van Lou Reed’s PERFECT DAY werd door Paramount Pictures gebruikt in hun film THE IN BETWEEN (februari 2022). Het officiële tweede album van Mell & Vintage Future met origineel werk verscheen in april 2022. Na LOVE TRAIN, WORTH IT en SHINE YOUR LIGHT (dat in meer dan 60 landen op de kaart stond) is FROZEN IN TIME de vierde single van dit album. Denk als ruwe referentie aan Booker T & The MG’s die samen komen met Sly & The Family Stone en strooi er een lepel Adele en Janis Joplin overheen.

In 2023 heeft Mell haar stem laten horen tijdens het bekende programma “Beste Zangers” waarna zij werd uitgenodigd bij “Vandaag Inside” waar MELL VF nu wekelijks te zien en te horen zijn.

De geëngageerde singles LOVE TRAIN, WORTH IT, SHINE YOUR LIGHT (charted in meer dan 60 landen) en FROZEN IN TIME waren wederom veelvuldig te horen op de Nederlandse radio en in de slipstream van het internationale succes van PERFECT DAY genieten de songs zowel als de albums inmiddels internationale aandacht.

Mell & Vintage Future zijn begonnen aan een clubtour door Nederland en staan o.a geboekt voor festivals als Holland International Blues Festival, Pinkpop, Bospop. In het najaar volgt een theatertour.

De ticketprijs is 25,– (incl alle hapjes en drankjes)

Wachtlijst 26/10 – 20:30 uur       

Wachtlijst 27/10 – 20:30 uur