MiRco & de Wijze Mannen – 17 augustus

MiRco-wijze-mannen

Op 17 augustus komen MiRco en de Wijze mannen bij ons spelen. MiRco heeft solo al eens eerder met veel plezier bij ons gespeeld maar wilde graag met zijn hele band een keer terug komen. MiRco is een popmuzikant die verhaaltjes zingt over vriendschap, het leven in de polder en de kater op zondag.

MiRco speelt muziek die het best kan worden gekarakteriseerd als Nederpop met een randje Americana, Rock en Folk.

 

Helaas past dit complete gezelschap van 6 personen niet in onze woonkamer, vandaar dat we dit concert op 17 augustus op de “deel” laten plaatsvinden (we gaan uit van prachtig nazomerweer). Op verzoek van MiRco zal de bekende Drentse muzikant Henk Oosting enkele nummers meespelen.

Kortom het belooft weer een mooie avond te worden op zaterdag 17 augustus in Anderen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Reserveren

Lijkt het je leuk om bij dit unieke concert aanwezig te zijn, reserveer dan snel, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@raphbode.nl met daarbij het gewenste aantal plaatsen.

Koffie vanaf: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Nijend 24 9465 TR  Anderen

Meer info : 06-51 51 11 11 De bijdrage voor de avond is 11,50 euro p.p., inclusief koffie, bier, wijn, fris en hapjes.

MiRco & de Wijze Mannen

Aan het einde van de jaren negentig ging de Noordhollandse combinatie ‘Eindeloos’ ter ziele. De nedertalige rockband had samen met collega’s als Van Dik Hout en Herman & Ik (later Acda & de Munnik) de paden geëffend voor de heropstanding van de nederrock.

Eindeloos had prijzen gewonnen, een cd gemaakt in Bulletsound en gewerkt met muzikanten als Hans van der Lubbe (De Dijk), Rob de Weerd (Tröckener Kecks), Gorki etcetera. Geluk wordt echter uitgedeeld in kleine doses. De wereld wacht en de wereld verandert….

De instrumenten gingen voorlopig aan de wilgen. Maar bloed kruipt natuurlijk waar het niet gaan kan en MiRco, voorheen zanger (en liedjesschrijver) van Eindeloos besloot de pen weer op te nemen.

Een stapel liefdesliedjes… maar tijd en ontwikkelingen in het land vragen om nummers met betekenis. Geen belerende teksten maar verhalen over mensen aan de rand.

MiRco: “Keith Richard zei ooit dat mooie liedjes in de lucht hangen. Je moet ze alleen op het goede moment plukken. Hij heeft gelijk. Liedjes wachten en zweven boven ons. Tijd voor mij om ze te plukken!”

Vorig jaar stond MiRco zonder Wijze Mannen, maar mét Jeroen Ligter in de Diaconietuin, waar zij voor een intiem feestje zorgden. Dit jaar komen de mannen (en vrouwen) met MiRco mee en staan ze in vol ornaat op het Jan van Wallendalplein.

In april komt MiRco’s nieuwe singel ‘Kom voor jou’ uit en in juni het album. Voor meer informatie kijk je op www.mircomooieliedjes.nl

httpv://www.youtube.com/watch?v=tnwtndF1HiM

httpv://www.youtube.com/watch?v=nn4OTTxBUpc

httpv://www.youtube.com/watch?v=zpJzuR4K5GE

httpv://www.youtube.com/watch?v=oVX4VrHayxg&list=UUeorZUlL27JoFe_-C8NNKaA&index=1