Margriet Sjoerdsma &
Martin Fondse
26 maart

Margriet Sjoerdsma is een graag geziene zangers bij Nijend24. Ze kwam eerder al met Arie Storm, Ze heeft 4x opgetreden met haar tribute to Eva Cassidy en niet te vergeten het prachtige optreden met Egbert Derkx. Al haar voorstelling bij Nijend24 waren stijf uitverkocht.
Nu heeft ze een nieuw programma sam en met Martin Fondse: “This is (not) the End”

This Is (Not) The End is een bijzonder concert waarin twee muzikale krachten worden gebundeld. Liedjesmaker Margriet Sjoerdsma, ook wel bekend als ODELION, en pianist Martin Fondse staan voor het eerst samen op het podium. Sierlijke melodieën, rijke harmonieën en een prachtige stem komen samen in een concert vol folk, klassiek, jazz en pop. Een programma over (on)eindigheid; ieder einde is een nieuw begin.

Margriet Sjoerdsma en Martin Fondse: ze zijn beiden multi-instrumentalisten en verkennen de akoestische en elektronische mogelijkheden van hun instrumenten. Ze klinken zowel klein en verstild als orkestraal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld Sufjan Stevens, Patrick Watson en Lamb.

Tickets 20:30 uur