Petra Berger – 13 oktober

Last updated on 14 oktober 2017

Soms loop je bij toeval tegen iets aan. Zo ook dit optreden. Een prachtig optreden van Petra Berger met haar band.
We hadden al kaartjes voor dit optreden in Geert Teis, maar dit is natuurlijk veel mooier.
Petra komt met haar band een laatste try-out optreden verzorgen voordat ze de theaters ingaat. Voor ons een reden om onze vakantie iets in te korten.

We hopen dat het optreden kan plaats vinden op de deel, maar we zijn hiervoor erg afhankelijk hoe de temperatuur zich in oktober ontwikkeld. We hebben het aantal kaarten dan ook eerst beperkt tot de huiskamer. Een week voor het optreden besluiten we waar we het uiteindelijk doen.
Helaas zit ook dit optreden al weer vol, maar je kan je aanmelden voor de wachtlijst.vc   De wachtlijst wordt op volgorde van aanmelden uitgenodigd indien we het optreden op de deel kunnen laten plaatsvinden. 

Petra Berger – ‘Touched by Streisand’

Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand vierde op 24 april 2017 haar 75ste verjaardag. Reden te meer om deze iconische ster met haar prachtige songs van Broadway tot pop en alles daar tussenin, te eren met een bijzonder theaterconcert. Als er iemand in Nederland is die het repertoire van Streisand met kwaliteit en bezieling kan vertolken, dan is dat zangeres Petra Berger. Samen met haar band zal ze vanaf oktober 2017 toeren langs de Nederlandse theaters.
Petra Berger weet haar publiek al jaren in vervoering te brengen met haar stem. Zij is bekend om de unieke wijze waarop zij klassieke muziek combineert met pop. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op en alle ingrediënten voor een integer en mooi tribute-concert zijn aanwezig.

Petra keert met dit concert terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden.
“Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft er mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar”, aldus Petra.

Reserveren

[events_add_booking_form id=66]