Sandy Dane – 6 april

Sandy Dane

De  zangeres Sandy Dane uit Almere komt op zaterdagavond 6 april een spetterend huiskamer optreden verzorgen. Sandy Dane’s nieuwe single New Generation is een catchy combinatie van pop en folk, een sound zoals we die van haar kennen.

Na Peace, Love and Icecream en Down to the Battlefield, heeft Sandy met New Generation opnieuw een catchy radiohit.

Het voorprogramma wordt deze keer verzorgd door de Groningse singer/songwriter Joost Dijkema die samen met zangeres Maartje Takens prachtige muziek maakt.

Reserveren

Lijkt het je leuk om bij dit unieke concert aanwezig te zijn, reserveer dan snel, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@raphbode.nl met daarbij het gewenste aantal plaatsen.

Koffie vanaf: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Nijend 24 9465 TR  Anderen

Meer info : 06-51 51 11 11 De bijdrage voor de avond is 11 euro p.p., inclusief koffie, bier, wijn,  fris en hapjes.

Sandy Dane

Sandy Dane Pas tweeënhalf jaar geleden besloot ze zich volledig te richten op het schrijven van haar eigen liedjes. Door deze liedjes op haar MySpace-pagina te zetten, kwam ze in contact met componist, producer en A&R-manager Tony Cornelissen. Hij was gelijk overtuigd van haar talent en bracht haar in contact met Sony Music, die Sandy Dane onder haar vleugels nam. Na een periode van ruim twee jaar met daarin de release van haar debuutalbum, de radiohit ‘Peace, love and icecream’ en succesvolle optredens op bevrijdingsfestivals en de clubtours met Nikki en Boris, besloot Sandy Dane de samenwerking met Sony Music stop te zetten en het op eigen kracht te gaan doen. Zo organiseerde ze haar eigen Nederlandse én Europese huiskamerconcerttour en werkte ze toe naar de release van deze nieuwe EP. Naast het uitbrengen en promoten van haar muziek organiseert Sandy Dane iedere drie maanden een Sandy Dane Festival in haar thuisstad Almere, waar ze zelf optreedt naast drie gastacts       httpv://www.youtube.com/watch?v=YTLE_ap1uIo   httpv://www.youtube.com/watch?v=VFYZ7j7dYCg   httpv://www.youtube.com/watch?v=Uzug_H_F2ls

Joost Dijkema

Joost Dijkema en Maartje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=IPr4aPmL5-8