Margriet Sjoerdsma / Egbert Derix – 24 november

Add comments

LET OP: Extra matinee optreden op 24/11

Wederom een mooi programma van Margriet Sjoerdsma, inmiddel een vaste gast bij Nijend 24. Ze komt al voor de 6e keer!  Deze keer met de top muzikant Egbert Derix. 
 
Zangeres Margriet Sjoerdsma en pianist Egbert Derix spelen in dit programma de meest prachtige songs teruggebracht tot de essentie.
De intimiteit van stem en piano, hier en daar aangevuld met een ander instrument. De nadruk ligt op hun favoriete songs uit de jaren ’80. Van Leonard Cohen tot Tracy Chapman en van Billy Joel tot Tom Waits. Ook schreven Sjoerdsma en Derix speciaal voor deze concertreeks samen een aantal nieuwe songs.
 
Margriet tourde eerder langs de Nederlandse theaters met het succesvolle programma ‘A tribute to Eva Cassidy’ samen met violist Dan Cassidy, de broer van Eva. Sjoerdsma’s eerste drie cd’s brachten haar op podia als het North Sea Jazz festival, het Concertgebouw en Paradiso. Egbert Derix is o.a. bekend van zijn samenwerking met Eric Vloeimans, Iain Matthews en Fish. Hij won in 2012 samen met Gerard van Maasakkers de Annie M.G.  Schmidtprijs en zijn piano solo album ‘Falco’ werd door Musicmaker vergeleken met Keith Jarrett’s The Köln Concert.
 
Sjoerdsma en Derix zijn beiden docent aan de Rockacademie in Tilburg.
 

Aanmelden Middag voorstelling

Wij organiseren ook een middagvoorstelling.
Aanmelden voor de middagvoorstelling (aanvang 15.00 uur) kan nu reeds. 

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

 

Aanmelden wachtlijst Avond voorstelling

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

 

Posted on augustus 25th 2018 in Gespeeld

Comments are closed.