TEST Ed Struijlaart – 19 januari

Op 19 januari komt Ed voor de derde keer naar Nijend24. 

Je kan je radio niet aanzetten of Ed komt voorbij met zijn laatste single “On Your Own”.  een mooi nummer speciaal geschreven voor zijn dochter Lizzy

Ed toert momenteel langs de theaters met de voorstelling Gitaarmannen. 
Een enorm succes en alles uitverkocht. 

Echter hij speelt niet bij ons in de buurt. Nu komt hij bij ons zijn mooie verhalen en herinneringen uit deze voorstelling bij ons spelen (en nog veel meer mooie muziek..)

Dit is ja kans om nog een keer te genieten van de Gitaarman.

Ed Struijlaart

Toen Ed op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij
2 dingen zeker: 1. Ik wil ook zo’n baard en 2. ik wil ook zo’n gitaar.

Op de baard moest nog even gewacht worden, maar vanaf dat moment is de gitaar zijn leven gaan bepalen. In 2010 verbrand hij al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: volledig leven van en voor de muziek.

Hij brengt tot nu toe 2 albums uit, debuutalbum ‘Head, Heart and Hands’ en opvolger ‘Closer Than Skin’.
Ed krijgt van 3FM het stempel ‘Serious Talent’, wordt genomineerd voor een 3FM Award, tourt in het voorprogramma van BLØF en is meerdere malen te gast bij DWDD.

In 2016 brengt Ed een aantal losse singles uit. ’Tricks Up My Sleeve’ en ‘Like December’ worden beiden NPO Radio 2 Topsong en ‘Made of Stars’ (een duet met Lisa Lois) wordt ‘Moet je Horen’ plaat op 100% NL.

Daarnaast is hij actief als songwriter voor anderen. Zo schrijft hij recent samen met Peter Slager (BLØF) de titeltrack voor de bioscoophit van 2017 ‘Weg Van Jou’ en alle muziek  oor de musical SOOF (vanaf november 2017 in de Theaters).

In 2017 werkt Ed aan zijn nieuwe, later dit jaar te verschijnen, EP. Single ‘Make It on Your Own’ is daar de eerste voorloper van. Een lied geschreven voor zijn dochter Lizzy en tevens de eerste single die Ed in eigen beheer op zijn Ears Want Music label uitbrengt.

Reserveren

[events_add_booking_form id=95]